Totalt: Kr 0,-
Logg på med ditt mobiltelefonnummer og passord.
Herr Leung jobbet som kokk i Hong Kong i 10 år, og har 21 års erfaring som kjøkkensjef på kinarestaurant Peking Cuisine i Sandnes. Han startet sitt eget kjøkken på Hana Senteret i 2008. På Bogafjell tilbyr han alt innen restaurant, takeaway og catering.
Buggelandsbakken 207
4324 Sandnes
52986600
Herr Leung jobbet som kokk i Hong Kong i 10 år, og har 21 års erfaring som kjøkkensjef på kinarestaurant Peking Cuisine i Sandnes. Han startet sitt eget kjøkken på Hana Senteret i 2008. På Bogafjell tilbyr han alt innen restaurant, takeaway og catering.
Buggelandsbakken 207
4324 Sandnes
52986600
(H, E, SE)
(H, E)
(E, S)
(E, SE)
(H)
Med søt chilisaus. (H, E)
(E, S, SK, F)
(E, S, SK, F)
(E, S, SK, F)
Pepperbiff på kinesisk vis (i skiver). (E, S, SE)
Oksekjøtt i skiver med grønnsaker og chopsuey - brunsaus. (E, S, SE)
Styrke: mild. (E)
Med søtsur-saus. (E)
Styrke: sterk. (E, S, SE, F)
Styrke: sterk. (E, SE)
Styrke: sterk. (E, S)
Styrke: sterk. (E, KA, S)
Oksekjøtt i skiver med sataysaus på vanlig Hong Kong-vis. (E, SK, S, F)
Oksekjøtt i skiver med brokkoli og østersaus. (Ø, E)
Oksekjøtt i skiver på Hong Kong-vis med Peking-saus. (E, F)
(E)
Svinekjøtt i skiver med grønnsaker og chopsuey - brunsaus. (E, S, SE)
(E)
Leungs chopsuey med svine-, oksekjøtt, kylling og kongereker. Med grønnsaker og brun saus. (E, S, SE, SK)
Med chop suey – blank saus. (E, SE)
Styrke: mild. (E)
Med søt-sur saus. (E)
(E)
Kylling i skiver. Styrke: sterk. (E, KA)
(E, SE, KA)
(E)
Kylling i skiver. Styrke: sterk. (E, SE)
Styrke: sterk. (S, E)
Kylling i skiver på Hong Kong-vis. Styke: sterk. (E, SK, S, F)
(E, S, SE)
(E, H)
Innbakt/sprøstekt and med ananas i søt-sur saus. (E)
Med brun saus. (E, S, SE)
Innbakt/sprøstekt and på Shanghai-vis. Styrke: sterk. (E, S, SE)
Med brun saus. (S, SE)
Styrke: sterk. (S)
(SE, KA, SK)
(E, H, SK)
Styrke: sterk. (SE, SK)
Styrke: sterk. (S, SK)
Kinesisk rekeomelett med sopp og grønnsaker. (E, SK, SE, SK)
Med egg og grønnsaker. (E)
Med egg og grønnsaker. (E)
Med egg og grønnsaker. (E, SK)
Med egg og grønnsaker. (E)
Med kylling, reker, egg og grønnsaker. (E, SK)
(H, E, SE, SK)
H, E, SE, SK
Med egg og grønnsaker. (H, E, SE)
Med egg og grønnsaker. (H, E, SE)
Med egg og grønnsaker. (H, E, SE)
Med egg og grønnsaker. (H, E, SE, SK)
Med oksekjøtt, svinekjøtt, kylling, kongereker, egg og grønnsaker. (H, E, SE, SK)
Med karri, reker, svinekjøtt, egg og grønnsaker. (E, SK)
Med reker, svinekjøtt, egg og grønnsaker. (E, SE)
Med egg og grønnsaker på vanlig Hong Kong-vis. (E, S, SE)
Med kokosmelk. (E)
Styrke: sterk. Med svinekjøtt, oksekjøtt, kylling, kongereker og kokosmelk. (E, S, SE, SK)
Med kokosmelk. (E)
(H, E, SK)
Styrke: sterk. Med kokosmelk. (SK)
Med egg, grønnsaker og karri. (E)
Styrke: sterk. Med kokosmelk. (SE)
(E, S, SK, F, N)
(E, S, SK, F, N)
(E, S, SK, F, N)
(E, S, SK, F, N)
Oksekjøtt, svinekjøtt, kylling og kongereker. (E, S, SK, F, N)
(E)
(H, E)
Med egg og grønnsaker. (E, SK)
Med brød, salat, ost, pommes og 0,5 L brus. (E, H, M)
Søtsur saus, karrisaus, eller peppersaus. (S, SE)
(E)
Totalt: Kr 0,-
Tilpass retten slik du ønsker